Bilde 10
Bilde 10

Hybrid-batterisystemer og Scada+

\
  •    1 desember er siste søknadsfrist; ENOVA stopper støtte til rene batteriinnstallasjoner
  •    Vi ordner hele prosessen med søknad og installasjon
  •    Norges mest miljøvennlige batteriinnstallasjon?

Ta kontakt hvis du ønsker å vite mer.

 

Hybrid-batterisystemer og SCADA+

Moderne teknologi kan bidra til å forbedre energieffektivitet, produktivitet, kvalitet og sikkerhet i oppdrettsbransjen. Moreld Aqua tilbyr fremtidsrettede løsninger for å hjelpe våre kunder med å nå både sine finansielle og bærekraftsmål.

Hybrid-batterisystemer

Kostnadseffektiv og smart hybridbatteriløsning levert med et integrert energistyringssystem (EMS). Vi tilbyr løsninger som er fleksible og kan tilpasses dine behov. Med et effektivt modulært design, standardiserte komponenter samt kort installasjonstid er Moreld Aquas løsninger raske å iverksette og enkle å vedlikeholde. Løsningen leveres med smart EMS for ytterligere å redusere drivstofforbruk og CO2 utslipp. Etter kundens ønske vil det også være mulighet for integrert automatisk ESG-rapportering i produktet.

 

SCADA+ Aqua

SCADA+ Aqua er en fleksibel og skalerbar systemplattform for smart og optimal drift av oppdrettsanlegget som EN helhet. Systemet bidrar til bærekraftig og økt produksjon med høy grad av fiskevelferd. Vårt helhetlige fokus på optimal produksjon, gjør at oppdretteren får en god situasjonsforståelse ved at de kan styre, overvåke og håndtere informasjon på tvers av ulike leverandører og tjenester. Prinsippet er at alt henger sammen med alt.

I tillegg til å tilrettelegge for sikker og smart produksjon tilfører systemplattformen og fundamentet SCADA+ Aqua også verdi i form av:

  •  Data management: Data blir samlet og strukturert fra tilkoblede kilder i SCADA+ sin datamodell. Den strukturerte dataen kan deretter deles og videreforedles av tredjeparter for videre analyse, predikering og intelligente tjenester gjennom åpne grensesnitt.
  •  Kontroll og orkestrering: For å gå mot økt automatisering (semi-autonome systemer) vil det være behov for prosess- og orkestreringsstøtte slik at anbefalinger for optimal drift blir prioritert og effektuert til det beste for operasjonen.

Ingen vet hva fremtiden vil bringe. SCADA+ Aqua systemplattform er åpen, fleksibel og skalerbar for å støtte de behovene dere har i dag – og i fremtiden.

Hva vi tilbyr er:

  •  God situasjonsbevissthet, gjennom brukervennlige skjermer for kontroll og overvåking, som støtter sikker og effektiv drift.
  •  Fleksibilitet og struktur for datahåndtering på tvers av forskjellige leverandører, noe som gir deg full kontroll og tilgang til dine egne data.
  •  Enkel integrering til forskjellige kontrollsystemer, applikasjoner og sensorer gjennom åpne grensesnitt.